Bilhall  Mån - Fre 09.00 - 18.00, Lör 10.00 - 14.00 |  ​​​​​Verkstad: Mån - Fre 07.00 - 16.00 
Bilförsäljning: 026-100478Bilverkstad: 026-100470 / 026-100471 / 026-100472 | Rekond: 026-100474

Hyundai BAYON


​​​​​​​


​​​​​​​

En crossover med högt i tak

Helt nya BAYON är en modern crossover med rymlig interiör. Den kompakta och praktiska crossovern är perfekt för storstadsälskaren som vill ha en bil som både är bekväm och elegant.

Designad för att sticka ut

Med sina skarpa linjer och framträdande exteriör är helt nya BAYON designad för att sticka ut i mängden. BAYON är utformad efter Hyundais nya och prisbelönta designidentitet, 'Sensuous Sportiness'. Det är inte bara något som syns - det märks även bakom ratten.
Den är smart. Den är praktisk. Den är deisgnad för framtiden. Och den erbjuder gott om plats för dig och dina passagerare.

Klassledande säkerhet med
​​​​​​​Hyundai Smart Sense

Helt nya BAYON har samma säkerhets-DNA som medlemmarna i den stora SUV-familjen från Hyundai. Det innebär en lång lista av Hyundai Smart Senses avancerade säkerhetsfunktioner- och system
​​​​​​​
Aktivt filkörningssystem (LFA)
När funktionen är aktiverad, ser den till att bilen håller sig mitt i körfältet (i hastigheter mellan 0 till 180 km/h) och följer bilen framför dig.
Navigationsbaserad smart farthållare (NSCC)
Använder det toppmoderna navigationssystemet för att förutse kommande kurvor eller raksträckor på motorvägar och justerar automatiskt hastigheten för säkrare körning.
Utökad automatisk nödbroms (FCA)
FCA är ett avancerat aktivt säkerhetssystem som varnar föraren i nödsituationer och automatiskt kan bromsa bilen om så krävs. Funktionen är nu utökad och kan även registrera fotgängare och cyklister.


Härligt rymlig

Målet med helt nya BAYON var att skapa en crossover med överraskande mycket utrymme. Resultatet är inte bara en rymlig och mångsidig bil, den är även fylld med en rad smarta detaljer. Interiören har hämtat inspiration från naturens egna former - från dörrar och instrumentbräda till sätena och den stämningsfulla LED-belysningen.

Gott om benutrymme & högt i tak

Njut av fantastiskt utrymme både i fram- och baksätena. Passagerare fram har lite mer än 1 meters plats för benen, och i baksätet är det 88 cm i benutrymme.
​​​​​​​Rymligheten i bilen förstärks av takhöjden. Exakt 1 meter fram och 97 cm baktill. 
Intresserad av Hyundai BAYON?
​​​​​​​Ring oss för mer info!
Telefon 026-10 04 00

Höjden av komfort - full av fördelar

Helt nya BAYON är full av fördelar: Den är kompakt och perfekt för stadskörning – trots detta är den överraskande rymlig inuti; det finns gott om plats för alla. Dessutom är den lätt att stiga in och ur, eftersom man sitter högt. Sist men inte minst är det den fantastiska känslan; en modern crossover med den säkerhet och trygghet som är karaktäristisk hos Hyundai.
Ett bagageutrymme utöver det vanliga
Med 411 liter har helt nya BAYON ett ovanligt stort bagageutrymme med tanke på sin kompakta storlek.