Bilhall  Mån - Fre 09.00 - 18.00, Lör 10.00 - 14.00 |  ​​​​​Verkstad: Mån - Fre 07.00 - 16.00 
Bilförsäljning: 026-100478Bilverkstad: 026-100470 / 026-100471 / 026-100472 | Rekond: 026-100474


Musso GrandNya Musso Grand
​​​​​​​Låt dig imponeras

Nya Musso Grand är en pickup i ordets rätta bemärkelse: en stark, solid och praktisk partner för både arbete och fritid.

Med gaskonvertering(CNG) blir skatten endast 1.493:-/år

Musso Grand

Med sin imponerande 4×4, är Musso Grand den ultimata pickupen som kombinerar kraft, stil och pålitlighet.

Upptäck Musso Grand – den perfekta följeslagaren för ditt arbete och äventyr.

Med Musso Grand får du en pickup som inte bara imponerar med sin kraft, utan också med sin robusta pålitlighet. Oavsett om du behöver dra tunga laster, navigera genom tuff terräng eller bara komma fram på en väg med dålig vägstandard, kommer Musso Grand att klara det med lätthet. Den är byggd för att hålla och leverera gång på gång.

Musso Grand erbjuder inte bara prestanda, utan också en stil som inte går obemärkt förbi. Den har en modern och elegant design som inte bara ser bra ut utan också är praktisk.

Inuti Musso Grand kommer du att uppleva en förstklassig körupplevelse. Det bekväma interiöret är utformat med föraren i åtanke och är fullt utrustat med avancerad teknik och bekvämlighetsfunktioner.

Din säkerhet är vår främsta prioritet. Musso Grand är utrustad med de senaste säkerhetssystemen, inklusive avancerade kollisionsvarningssystem och adaptiv farthållare, för att hjälpa dig att hålla dig trygg på vägen.

Musso Grand - Kraftfull och Pålitlig


Musso Grand är utrustad med en imponerande 2,2-liters dieselmotor under huven, som genererar hela 202 hästkrafter och ett imponerande vridmoment på 441 Newtonmeter. Denna kraftfulla motor ger utmärkt prestanda, oavsett om du kör på motorvägen eller tar dig fram i krävande terräng och utmanande väderförhållanden.

​​​​​​​Tack vare avancerad fyrhjulsdrifts teknik kan du vara säker på att Musso Grand klarar av utmanande terräng och krävande väderförhållanden med lätthet.

Interiör

Mussos interiör är raffinerad och elegant. Kanske oväntat för en pickup, men den har en nivå av förfining och modern atmosfär som ligger närmare en premium-SUV, men känns ändå robust och hållbar och kompletterar pickupens exteriöra utseende.
12,3" Multimediaskärm
Uppvärmd ratt
Funktionell design

Säkerhet

Din säkerhet är vår främsta prioritet. Musso Grand är utrustad med de senaste säkerhetssystemen, inklusive avancerade kollisionsvarningssystem och adaptiv farthållare, för att hjälpa dig att hålla dig trygg på vägen.

Garanti

Det ska vara tryggt att välja en bil från KGM. Därför erbjuder Musso Grand en nybilsgaranti på 5 år/100 000 kilometer.
Alla våra modeller rostskyddsbehandlas i Sverige, vilket ger din bil ett ytterligare skydd mot det utmanande svenska klimatet. Detta ingår i priset.