Bilhall  Mån - Fre 09.00 - 18.00, Lör 10.00 - 14.00 |  ​​​​​Verkstad: Mån - Fre 07.00 - 16.00 
Bilförsäljning: 026-100478Bilverkstad: 026-100470 / 026-100471 / 026-100472 | Rekond: 026-100474

CROSSTREK

NYA CROSSTREK
SÄKER, ROLIG ATT KÖRA OCH
TÅLA TUFFA TAG

Crosstrek är utvecklad med ägaren i fokus. Fyrhjulsdrift, lastkapacitet och högsta säkerhet – egenskaper som historiskt gjort Subaru till favorit och förstahandsval för aktiva familjer. Eftersom Subaru alltid använder egen teknik och unika lösningar behöver vi aldrig kompromissa. Crosstrek är precis så bra som vi vill att den ska vara.

grunden med målsättningen att tillverka världens säkraste bilar. En filosofi som omfattar alla som färdas i bilen och alla utanför den. Människa som djur.


ALLTID
FYRHJULSDRIFT

För Subaru är fyrhjulsdriften först och främst en fråga om säkerhet. Med drivning på alla hjul blir bilen stabil, mer förutsägbar och får därigenom bättre vägegenskaper. Det gör dig tryggare och säkrare som förare och du behöver aldrig kompromissa med framkomligheten.
FOKUS PÅ
FUNKTION


Crosstrek bjuder på massor av finurligheter och finesser som gör livet enklare.
En robust och oöm design visar att bilen är till för att användas. Hög markfrigång gör att du enkelt tar dig fram, och det gör dessutom att bilen är lätt att kliva i och ur.
Se fler detaljer
subaru, subaru forseter, forester, säkerhet, fyrhjulsdrift, gävle, eyesight, bil, bilhandlaresubaru, subaru forseter, forester, säkerhet, fyrhjulsdrift, gävle, eyesight, bil, bilhandlare
VÄRLDSLEDANDE
​​​​​​​FÖRARASSISTANS

EyeSight är två extra ögon på vägen, dvs de två kamerorna som ser allt framför bilen. EyeSight är resultatet av 30 års egen utveckling.
Bilar med EyeSight är inblandade i mindre än hälften så många olyckor, och minskar kollisioner bakifrån med 84 %.

MILJÖALTERNATIVET XFuel

Till Crosstrek erbjuds XFuel-paket som tillval. Det innebär att du kan tanka och köra på biobränslet etanol. Bilar med XFuel-paketet kan köras på både E85 och bensin.
Motorn klarar av valfri blandning mellan bensin och E85 och anpassar sig till den blandning som för tillfället finns i bränsletanken utan att föraren behöver göra något särskilt.
Etanol tillverkas idag till största delen av förnyelsebara produkter från livsmedelsindustrin som annars skulle slängas eller brännas upp. Vägtrafikskatten för Crosstrek med E85-paket blir 1020 kr per år.

EL-ASSISTERAD BOXERMOTOR PÅ SUBARU-VIS

Med e-Boxer har vi förbättrat det som redan var bra och vässat de egenskaper vi vet våra ägare uppskattar.

GENOMTÄNKT UTANPÅ OCH INUTI.

Stora glasytor och smala stolpar ger Crosstrek klassledande runt-om-sikt, vilket bidrar till säkrare och mer avslappnad körning. Full koll på omgivningen och en logiskt uppbyggd förarmiljö med lättlästa instrument.

PLATS FÖR DIN PASSION

Skidor, cykel, hundliv, jakt, fiske eller naturen i stort. Vi brinner alla för olika saker. Därför är det enkelt att anpassa din Crosstrek och skapa plats för allt och alla du gillar.