Bilhall  Mån - Fre 09.00 - 18.00, Lör 10.00 - 14.00 |  ​​​​​Verkstad: Mån - Fre 07.00 - 16.00 
Bilförsäljning: 026-100478Bilverkstad: 026-100470 / 026-100471 / 026-100472 | Rekond: 026-100474

Subaru Outback

Hög säkerhet, låg skatt, fri service i 3 år, fyrhjulsdrift...

PRIVATKUND

Just nu bjuder vi på fast dragkrok och kompletta Kuhmo vinterhjul.


Välj mellan odubbat eller dubbat, när du köper en ny Outback. 
Till ett värde av 32.000:–

​​​​​​​*Gäller t.o.m 31/8 2024.

FÖRETAGSKUND

Företagsrabatt på 40.000 kr

Inklusive moms gäller oavsett vilken Outback-modell du väljer.

*Gäller t.o.m 31/8 2024. Högsta säkerhetsbetyget någonsin till nya Subaru Outback i Euro NCAP 2021!

Helt nya Subaru Outback tilldelades högsta betyg – fem stjärnor – i Euro NCAP:s säkerhetstest 2021.
I samtliga fyra testkategorier (Skydd av vuxna, Skydd av Barn, Fotgängare och Förarstödsystem) presterade Outback på en betryggande nivå över minimikraven med ett anmärkningsvärt hög genomsnittspoäng.

I kategorin ”Skydd av barn” blev Outback bäst i klassen med den högsta poäng som tilldelats en stor familjebil sedan det nya testprotokollet med högre standard började gälla.

ATT KOMMA TRYGGT HEM ÄR DEN STÖRSTA LYXEN

Subaru kompromissar aldrig med säkerhet, framkomlighet och funktion. Det bästa de har att erbjuda är standard i alla deras bilar. Det har byggt en unik relation mellan Subaru och deras kunder.
subaru, subaru outback, outback, säkerhet, fyrhjulsdrift, gävle, trygg, dahlboms, bil, bilhandlare,subaru, subaru outback, outback, säkerhet, fyrhjulsdrift, gävle, trygg, dahlboms, bil, bilhandlare,

MILJÖALTERNATIVET XFuel

Till nya Outback erbjuds XFuel-paket som tillval. Det innebär att du kan tanka och köra på biobränslet etanol.
Bilar med XFuel-paketet kan köras på både E85 och bensin. Motorn klarar av valfri blandning mellan bensin och E85 och anpassar sig till den blandning som för tillfället finns i bränsletanken utan att föraren behöver göra något särskilt.
Etanol tillverkas idag till största delen av förnyelsebara produkter från livsmedelsindustrin som annars skulle slängas eller brännas upp.
​​​​​​​Vägtrafikskatten för nya Outback med E85-paket blir 1.262 kr per år.
*Med miljöbilsalternativet XFuel på en Subaru Outback är besparingen 40.272 kr i fordonsskatt över 3 år
TRAFIKSKYLTSAVLÄSNING
Nya Outback läser av hastighetsskyltar och kan begränsa bilens hastighet via informationen.

ADAPTIVT HELLJUS
Ökad säkerhet tack vare adaptivt helljus som inte bländar mötande trafik, och kurvljus som följer rattrörelserna på slingriga vägar.

ANSIKTSIGENKÄNNING
En infraröd kameran med mjukvara för ansiktsigenkänning läser hela tiden av dina ögonrörelser och kan varna med ljud och ljus om du brister i uppmärksamhet eller håller på att somna.
subaru, subaru outback, outback, säkerhet, fyrhjulsdrift, gävle, jakt, dahlboms, bil, bilhandlare,subaru, subaru outback, outback, säkerhet, fyrhjulsdrift, gävle, jakt, dahlboms, bil, bilhandlare,
subaru, subaru outback, outback, säkerhet, fyrhjulsdrift, gävle, xfuel, dahlboms, bil, bilhandlare,subaru, subaru outback, outback, säkerhet, fyrhjulsdrift, gävle, xfuel, dahlboms, bil, bilhandlare,

ALLTID
FYRHJULSDRIFT

För Subaru är fyrhjulsdriften först och främst en fråga om säkerhet. Med drivning på alla hjul blir bilen stabil, mer förutsägbar och får därigenom bättre vägegenskaper.

VÄRLDSLEDANDE FÖRARASSISTANS

EyeSight är två extra ögon på vägen, dvs de två kamerorna som ser allt framför bilen. EyeSight är resultatet av 30 års egen utveckling. Bilar med EyeSight är inblandade i mindre än hälften så många olyckor, och minskar kollisioner bakifrån med 84 %.
subaru, subaru outback, forester, säkerhet, fyrhjulsdrift, gävle, eyesight, bil gävle, bilhandlare,subaru, subaru outback, forester, säkerhet, fyrhjulsdrift, gävle, eyesight, bil gävle, bilhandlare,

ALLTID NÖJDA BILÄGARE

En del köper bil utifrån vad grannarna kör. Andra köper för att färgen är fin eller för de många mugghållarna. Och så finns det vi som köper Subaru. Vi som läser tester, provkör, funderar och provkör igen. Vi som är petiga, svårflörtade och som sätter funktion och driftsäkerhet framför prestige. Att vi är den gruppen bilägare som är mest nöjda med vår bil, vår Subaru, säger väldigt, väldigt mycket.

11,6-TUMS SKÄRM

Outback har alltid haft ett bra informationssystem. Men med en stående pekskärm på 11,6 tum har det nu blivit ännu bättre. Via den styr man de flesta av bilens funktioner och självklart är det kompatibelt med såväl Apple CarPlay som Android Auto.


MARKFRIGÅNG

Det har alltid varit lätt att ta sig fram med Outback, men med markfrigång på hela 21,3 cm blir det nu ännu lättare. 


NY PLATTFORM

Outback byggs på nya Subaru Global Platform. Jämfört med den tidigare är denna dubbelt så vridstyv. Det ger ännu högre säkerhet, förbättrad komfort och tystar kupé.

INBYGGT TAKRÄCKE

Nya takrails med inbyggt takräcke. Fälls enkelt fram med ett handgrepp.
​​​​​​​Alltid med. Redo och funktionellt.

AUTOMATISK ÖPPNING

Med hjälp av en sensor öppnar du enkelt bakluckan med en armrörelse
​​​​​​​

STARTEX-KLÄDSEL

Nu kan du välja Startex som är en slitstark, och vattenavvisande klädsel i polyuretan som är lätt att rengöra.

FOKUS PÅ FUNKTION

Outback bjuder på massor av finurligheter och finesser som gör livet enklare. Takrails med inbyggt takräcke är ett exempel som gör det enkelt för dig att lasta på taket. Självklart är bilen kompatibel med Apple CarPlay och Android Auto.
subaru, subaru outback, forester, säkerhet, fyrhjulsdrift, gävle, trygg, dahlboms, bil, bilhandlare,subaru, subaru outback, forester, säkerhet, fyrhjulsdrift, gävle, trygg, dahlboms, bil, bilhandlare,
subaru, subaru outback, outback, säkerhet, fyrhjulsdrift, gävle, cykel, dahlboms, bil, bilhandlare,subaru, subaru outback, outback, säkerhet, fyrhjulsdrift, gävle, cykel, dahlboms, bil, bilhandlare,