Bilhall  Mån - Fre 09.00 - 18.00, Lör 10.00 - 14.00 |  ​​​​​Verkstad: Mån - Fre 07.00 - 16.00 
Bilförsäljning: 026-100478Bilverkstad: 026-100470 / 026-100471 / 026-100472 | Rekond: 026-100474
FÖRETAGSKUND

Företagsrabatt  på 80.000 kr

Inklusive moms gäller oavsett vilken Solterra-modell du väljer.

*Gäller t.o.m 31/8 2024.
Ny ergonomisk förarmiljö
3-fas laddning
Batteriuppvärmning vid laddning  ​​​​​​​

Subaru Solterra är helt annorlunda. Helt ny. Men precis som en Subaru ska vara. Fyrhjulsdriven, högsta säkerhet som standard, 3 års fri service och osannolikt hög utrustningsnivå redan i sitt grundutförande. Den enda skillnaden är att den drivs av el, upp till 46 mil om det behövs.


100 % SUBARU

100 % ELEKTRISK

Friheten. Att kunna ta dig var som helst och när som helst för att göra det ditt hjärta klappar för. Tryggheten. Att veta att din bil alltid står vid din sida, redo för varje uppdrag som vardagen eller äventyret för med sig. En bil som ser till att du kommer tryggt hem. Varje gång. I alla väder. Nu och oförändrat in mot framtiden.
Den praktiska oömheten, generösa utrymmen och smarta funktioner som gör det bekymmerslöst att lasta allt från minsta matkasse till skrymmande fritidsutrustning.

Solterra har allt som generationer av Subaru-ägare har lärt sig att förvänta och sätta värde på. Nu, för första gången, kan du få alla dessa kvaliteter i en bil som drivs helt och hållet av elektrictet.

​​​​​​​
En grundkonstruktion och avancerade förarassistanssystem som bidrar till en världsledande säkerhet för alla som befinner sig i bilen och utanför den.
Principen med Subarus permanenta fyrhjulsdrift som bidrar till klassledande framkomlighet och trygga vägegenskaper med hög körkänsla.
Ring oss på tfn 026-10 04 00!

Till din tjänst

En Subaru är praktisk i vardagen och på fritiden. Solterra har ett rymligt praktiskt och lättanvänt bagageutrymme med ett justerbart golv i två lägen: ett högt för planast möjliga lastyta och ett lågt för extra lastvolym. Beroende på läge sväljer Solterra upp till 475 liter (VDA).

Heltäckande säkerhet på djupet

All säkerhet är standard. Det inkluderar bland mycket annat den elektroniska förarassistent som hjälper föraren att upptäcka och varna för fara och som i en nödsituation kan ingripa för att undvika kollision med fasta och rörliga objekt, inklusive människor och djur. De flesta funktioner är bekanta. Några är helt nya, som Safe Exit Assist som varnar föraren från att öppna dörren om en bil eller cyklist närmar sig bakifrån.

Fyrhjulsdrift med x-mode

Solterra utmärker sig, tack vare 21 cm markfrigång och Subarus karaktäristiska styrka: den permanenta fyrhjulsdriften.
I Solterra uppnås samma egenskaper genom två lika starka elmotorer, en som driver framhjulen och en som driver de bakre. Subarus greppassistent X-Mode blir mer effektiv tack vare den omedelbara kraftutveckling som är unik för elmotorer.

I full kontroll

Solterras cockpit-layout reflekterar Subarus grundläggande designfilosofier: synlighet, enkelhet och användarvänlighet.
Information som är vital för säker körning presenteras på en instrumentpanel med låg profil och ett högt placerat förarinstrument med hög synbarhet.

Laddning

Lång räckvidd och kompatibilitet med snabbladdare i alla regioner gör sitt för att bidra till Solterras höga brukbarhet. Med 150 kW likströmsladdare kan batterierna laddas till 80% på 30 minuter. Vintertid säkras snabba laddtider och stabil prestanda med batterivärmare. Att kontrollera laddstatus och fjärrstyra funktioner via smartphone är också möjligt.
Till vår laddskola

SUBARU Care - Håller kontakt

Mobilappen SUBARU Care är din förlängda arm till Solterra. Med appen i din smartphone lyfter den dig till en helt ny nivå av åtkomst och bekvämlighet. Via bilens uppkopplade multimediasystem ger Subaru Care dig tillgång till en stor mängd information samt möjlighet att fjärrstyra nyttiga funktioner med din smartphone. Så att du kan hålla kontakten med din Solterra, även när du inte sitter i den.

Tryggt ägande

Tryggt ägande i många år. Som varje Subaru har Solterra 3 års fri service och är konstruerad för att göra en lång och trogen tjänst. Som en extra trygghet garanterar vi att drivbatteriet har minst 70% kapacitet kvar efter 8 år/160 000km.
Läs om fri service