Bilhall  Mån - Fre 09.00 - 18.00, Lör 10.00 - 14.00 |  ​​​​​Verkstad: Mån - Fre 07.00 - 16.00 
Bilförsäljning: 026-100478Bilverkstad: 026-100470 / 026-100471 / 026-100472 | Rekond: 026-100474

NYA Hyundai IONIQ 5

Vinnare av World Car of the Year, Electric Vehicle of the Year
& Car Design of the Year
Årets bil i tidningen Auto Motor & Sport
​​​​​​​
Boka din IONIQ 5 redan nu via telefon 026-10 04 00!

Prestigefulla World Car Awards 2022:

- Hyllade Hyundai IONIQ 5 vann stort när den utsågs till World Car of the Year, World Electric Car of the Year & World Car Design of the Year!
IONIQ 5 uppmärksammades av en jury bestående av 102 journalister från 33 länder runt om i världen. Den innovativa batterielektriska bilen (BEV) som redan har vunnit många internationella utmärkelser röstades fram som vinnare bland 27 modeller som lanserats under 2021 och slutligen som vinnare bland finalisterna i samtliga tre nominerade kategorier.
  -Vi är verkligen hedrade över att ta emot dessa tre prestigefyllda utmärkelser som erkänner talangen och det hårda arbetet från alla medarbetare och affärspartners på Hyundai Motor Company. Vår vision är att möjliggöra Progress for Humanity och det här stödet för vårt tillvägagångsätt stärker engagemanget  för att göra visionen till verklighet, säger Jaehoon Chang, President och CEO på Hyundai motor Company.
Läs mer om World Car Awards och Hyundai här »​​​​

Auto Motor & Sport utser IONIQ 5 till Årets Bil 2021

"Bravo Hyundai!"
Auto Motor & Sport


”Vi är otroligt stolta över den här utmärkelsen,” säger Tobias Joelsson, PR & Communications Manager på Hyundai Sverige. ”Att både Auto Motor & Sports redaktion och tidningens läsare utsett IONIQ 5 till Årets Bil 2021 är ytterligare ett bevis på Hyundais progressiva utveckling av framtidens mobilitet. Att vi inte bara skapar tekniskt avancerade produkter som ligger i framkant, utan även designmässigt intressanta modeller med hög komfortnivå som faller kunderna i smaken.
​​​​​​​

Läs hela motiveringen från både tidningen och läsarna här »​​​​


Provkör IONIQ 5 i dag!
Ring oss på tfn. 026- 10 04 00


​​​​​​​Today´s Office!

Hyundai Sverige presenterar “Today’s Office powered by IONIQ 5” - ett projekt som skall främja kreativitet genom att kombinera hållbar mobilitet med svensk natur och en unik arbetsplats.
​​​​​​​Läs mer här: https://todaysoffice.se/ 

Blixtsnabb uppladdning

IONIQ 5 First Edition är en av få bilar i sin klass som drivs av ett lättviktsbatterisystem på 400-800 volt. Det möjliggör laddning från 10 till 80 procent på endast 18 minuter och du kan tillföra 100 km räckvidd på endast 5 minuter.

Njut av upp till 507 km* räckvidd på en enda laddning.

*Angivna värden är ungefärliga. Officiell elektrisk förbrukning, utsläpp och räckvidd för denna modell har ännu inte fastslagits. Räckvidd är preliminär data och har inte bekräftats från fabrik.

Exceptionell dragvikt

Dags att hämta nya soffan? Inga problem! IONIQ 5 First Edition har en dragkapacitet på upp till 1 600 kg och ett vridmoment på 605 Nm*. Så du kan tryggt och säkert köra din last precis dit den ska.
*Endast AWD.

584 liters bagageutrymme

IONIQ 5 har bagageutrymme både fram och bak. Baktill finns det 527 liters förvaringsutrymme och fäller du ner baksätet ökar det till hela 1 587 liter, medan det främre rymmer upp till 57 liter i modellen med bakhjulsdrift.

Boka din IONIQ 5 i dag!
Ring oss på tfn. 026- 10 04 00

Extra utrymme framtill

Där den konventionella förbränningsmotorn normalt sitter framtill i bilen, finns det istället plats för bagage i IONIQ 5 – upp till 57 liter som du kan fylla med precis vad du vill!

2-zons klimatanläggning

Låt alla få som de vill! En 2-zons automatisk klimatanläggning ger frisk luft och rätt temperatur för samtliga passagerare i IONIQ 5.
  • ioniq-5-some-bild-2
  • hme_ne_pi_top-trim_ext_rear_w3t-lighton_3508x2480_rgb_v016_se
  • hme_ne_pi_top-trim_ext_3-4-front_w3t_7087x4902_rgb_v016
  • hme_ne_pi_top-trim_ext_front_w3t-lightdrl_3508x2480_rgb_v016_se
  • hme_ne_pi_top-trim_ext_rear_w3t-lighton_3508x2480_rgb_v016_se1

En Storsäljare blir ännu bättre!​​​​​​​

Med årsmodell 2023 har vi tagit IONIQ 5 till nästa nivå. Nu är vår prisvinnande elbil utrustad med ett större batteripaket med en räckvidd på upp till 507 km och ännu fler hästkrafter. Med distinkt design, blixtsnabb uppladdning och exceptionell dragkapacitet är det inte konstigt att den är en storsäljare.
Med IONIQ 5 blir framtidens elektriska drivkraft verklighet. En kompromisslös elektrisk CUV (crossover-SUV) som låter dig ta kontrollen över ditt liv och påverka ditt avtryck på världen. Supersnabb uppladdning och elektrisk acceleration från 0-100 km/h på bara 5,2 sekunder väntar.
Hyundai IONIQ 5 har en hjulbas på hela tre meter. Det gör bilen exceptionellt rymlig. Den helt plana golvytan öppnar upp för nya smarta funktioner och förvaringslösningar, så att du och dina passagerare alltid kan färdas i en luftig kupé som känns precis lika bekväm som ett lyxigt vardagsrum.

Toppbetyg för IONIQ 5 i Euro NCAP

IONIQ 5 glänste i de kategorierna ”Skydd av vuxna” och ”Skydd av barn” men presterade även utmärkt inom ”Förarstödsystem”.
”Det faktum att TUCSON och IONIQ 5 båda har uppnått maximalt femstjärnigt säkerhetsbetyg från Euro NCAP är ett bevis på att Hyundai inte bara är ledande inom framtidens mobilitetslösningar, utan även att våra modeller är bland de säkraste i Europa,” säger Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing and Product på Hyundai Motor Europe.

IONIQ 5 höjer ribban för elbilar

Hyundai IONIQ 5 är utvecklad för att erbjuda körglädje utöver det vanliga. Både uppladdningstid, räckvidd och acceleration sätter en helt ny högre standard för elbilar.
  • ioniq-hallbild-2
  • ioniq-hallbild-3
  • ioniq-hallbild-4
  • ioniq-hallbild-5
  • ioniq-hallbild

Upplev en helt ny prestanda

Vår banbrytande elektriska CUV ökar körglädjen genom otrolig dynamik, sportbilsacceleration och möjlighet till fyrhjulsdrift.
​​​​​​​

Digitala sidobackspegrar & digital backspegel*

Digitala sidobackspeglar- högtegnologisk nyhet som minskar luftmotståndet och alltid ger dig fri sikt baktåt på bilens sidor.
Digital backspegel: ger dig kristallklar panoramavy bakåt tack vare en kamera som är monterad under den bakre spoilarn

*fabriksmonterat. Beställning kan påverka leveranstiden

Högsta möjliga säkerhet

Tack vare vårt banbrytande säkerhetssystem, Hyundai SmartSense, erbjuder IONIQ 5 de allra senaste säkerhets- och förarassistansfunktionerna.

Flexibla säten

Både fram- och baksätena är elmanövrerade. Passagerarna bak kan enkelt justera baksätet fram och tillbaka, medan framsätena kan fällas ned hela 90 grader – för optimal avkoppling under tiden du laddar bilen.*
​​​​​​​*beroende på version

Alltid uppkopplad i farten

IONIQ 5 är utrustad med den allra senaste tekniken, däribland BlueLink® som gör det möjligt att styra många av bilens funktioner via en app i din smartphone – eller med röststyrning.

Vehicle-to-Load-funktion (V2L)

En innovativ funktion med upp till 3,6 kWh effekt som låter dig använda eller ladda elektriska apparater, som exempelvis elcyklar, mopeder och campingutrustning. Uttagen är placerade under andra sätesraden samt vid laddningsporten på IONIQ 5 First Edition utsida.

Hållbara materialval

Miljövänliga material har använts i så stor utsträckning som möjligt inuti IONIQ 5 First Edition. Taket, dörrklädseln, golvet, armstöden och sätena består till exempel av råmaterial som utvunnits ur återvunna PET-flaskor, sockerrör och naturligt ullgarn. Materialval som både är vackert och hållbart.

Boka din IONIQ 5 i dag!
Ring oss på tfn. 026- 10 04 00