Bilhall  Mån - Fre 09.00 - 18.00, Lör 10.00 - 14.00 |  ​​​​​Verkstad: Mån - Fre 07.00 - 16.00 
Bilförsäljning: 026-100478Bilverkstad: 026-100470 / 026-100471 / 026-100472 | Rekond: 026-100474

NYA Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid

Boka provkörning via telefon 026-10 04 00


SANTA FE Plug-in Hybrid

Större. Bättre. Laddad för framtiden.
Vår största och lyxigaste SUV med plats för sju personer finns nu som Plug-in Hybrid. Med ett enkelt knapptryck kan du växla mellan bensin eller eldrift. Upplev glädjen i ett elektrifierat alternativ och njut av flexibiliteten och friheten att köra precis hur du vill.

Vad är en plug-in hybrid?

Nya SANTA FE Plug-in Hybrid lanseras under våren 2021 och har en samlad effekt på 265 hk, och möjlighet till körning på 100 % el med ett enkelt knapptryck. När den elektriska räckvidden är förbrukad tar det helt parallella hybriddrivlinesystemet över, vilket innebär att du kan köra vidare med hjälp av bensinmotorn, elmotorn eller båda två. Kör precis så långt du vill. Och när du kommer fram kan du enkelt ansluta bilen till en laddningsstation.

Noll utsläpp vid ren el-körning

Kör på 100 % el med ett enkelt knapptryck och njut av noll CO2-utsläpp under denna typ av körning. När den elektriska räckvidden är förbrukad fortsätter bilen automatiskt att köra i hybrid-läget, där elmotorn och bensinmotorn används.
Boka provköring i dag!
Ring oss på telefon 026-10 04 00

SANTA FE skyddar dig och dina kära

Nya avancerade säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem som motorvägsassistent och dödavinkelvarnare, lyfter nya SANTA FE Plug-in Hybrid till premiumklassen. Utöver detta finns det möjlighet för självparkeringssystem, så att du kan fjärrstyra bilen att parkera på egen hand.

Fjärrstyrd parkering (RSPA)

Nya avancerade säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem som motorvägsassistent och dödavinkelvarnare, lyfter nya SANTA FE Plug-in Hybrid till premiumklassen. Utöver detta finns det möjlighet för självparkeringssystem, så att du kan fjärrstyra bilen att parkera på egen hand.

Motorvägsassistans (HDA)

För första gången någonsin är SANTA FE Plug-in Hybrid utrustad med en så kallad motorvägsassistans. Funktionen är en kombination av filhållningsassistans och adaptiv farthållare som använder sensorer och kartdata för att säkerställa säker körning och automatiskt anpassad hastighet i utsatta situationer.

Backsensor med stoppfunktion (RCTA)

När du lägger i backen på nya SANTA FE Plug-in Hybrid registrerar backsensorn om fordon närmar sig från sidan och varnar dig. Funktionen kan också bromsa för fordon om det behövs.

Aktiv dödavinkelvarnare (BCA)

Dödavinkelsensorn övervakar bilens bakre hörn med hjälp av radar. Med hjälp av denna funktion känner du ett motstånd i ratten som gör det svårare att lämna filen om ett annat fordon registreras i döda vinkeln. Detta sker vid aktivering av bilens blinkers.

Nya uppkopplingsmöjligheter

Nya SANTA FE Plug-in Hybrid har uppgraderats med den allra senaste teknologin. Den nya 10.25” stora pekskärmen ger dig tillgång till BlueLink® som gör det möjligt att styra många av bilens funktioner direkt från din smartphone.

Elektrisk räckvidd + flexibilitet

Om du inte är redo för en ren elbil är en plug-in hybrid en perfekt kompromiss. Du får en räckvidd på 100 % el som är tillräcklig för de flesta dagliga resorna, och bensinmotorn finns alltid som backup om du vill köra längre.

Elektrifierade drivlinor

Nya SANTA FE kommer som diesel, hybrid och plug-in hybrid. De elektrifierade drivlinorna kombineras med en 1.6 liters T-GDi bensinmotor med 230 eller 265 hk. Diesel-modellen har en 2.2 liters motor med 200 hk. Fyrhjulsdrift är standard för bästa möjliga köregenskaper i alla väder.

Kör längre på en liter bensin

När den batteridrivna elmotorn samarbetar med bilens bensinmotor uppnås en otroligt bra bränsleekonomi och lägre utsläpp.

Ny 6-stegad dubbelkopplingslåda

Den nyutvecklade 6-stegade dubbelkopplingsväxellådan ger dig en förbättrad växlingskänsla och bränsleekonomi än sin föregångare.
Boka provköring i dag!
Ring oss på telefon 026-10 04 00

Energiflöde

Beroende på den aktuella körsituationen, växlar helt nya SANTA FE Plug-in Hybrid mjukt och smidigt över mellan förbränningsmotorn och elmotorn helt automatiskt. Bromsenergiåtervinningssystemet laddar batteriet genom att låta elmotorn hjälpa till att bromsa bilen. Den energi som ligger lagrad i batteriet används sedan av elmotorn när man accelererar, kör i uppförslut eller i låg hastighet. Det komplexa energiflödet illustreras av följande animationer.

Lyxig design

Den nya looken är kraftfull och elegant med större frontgrill, T-formade LED-varselljus och mycket mer. Den nya instrumenteringen och mittkonsolen ger passageraren fram en känsla av att befinna sig i ett bekvämt vardagsrum – med intuitiva funktioner precis vid fingertopparna. Vill du höja exklusiviteten ytterligare ett snäpp kan du köpa till ett Luxury-paket.
Boka provköring i dag!
Ring oss på telefon 026-10 04 00