Bilhall  Mån - Fre 09.00 - 18.00, lör 10.00-14.00 |  ​​​​​Verkstad: Mån - Fre 07.00 - 17.00 
Bilförsäljning: 026-100478 | Bilverkstad: 026-100470 / 026-100471 | Rekond: 026-100474

Sofistikerad, areodynamisk design

Hyundai IONIQ electric är uppgraderad med en rad nya designelement som förstärker bilens sofistikerade utseende.
Kraftfulla LED-strålkastare och ny frontgrill med datorstyrda luftventiler som öppnas och stängs automatiskt för ännu bättre aerodynamik.

*Prisexempel är baserat på 36 mån leasing, månadskostnader inkl. moms exkl. uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta. Max körsträcka 1 000 mil/år, övermil debiteras. Service ingår under avtalstiden max 4 500 mil. Klimatbonus avdragen i månadspriset. Sedvanlig kreditprövning sker. Kampanjen gäller till och med 30/11 2020.

​​​​​​​

Ring oss i dag på
​​​​​​​telefon 026-10 04 00!

Privatleasing av
​​​​​​​Hyundai IONIQ electric

Välbefinnandet främjar körglädjen brukar vi säga, och med Hyundai Privatleasing kan du luta dig tillbaka och njuta av bilfärden med familjen i en bil från Hyundai. Du slipper oroa dig över dyra billån, oväntade servicekostnader och en irriterande värdeminskning när det är dags att sälja bilen. Kort sagt: Unna dig Hyundai Privatleasing så kan du alltid hitta precis den bil som passar dig och dina behov bäst.

JUST NU erbjuder vi privatleasing av ​​​​​​​Hyundai IONIQ electric för endast 3495:-/mån*


Hyundai KONA electric

Bygg din egen KONA electric

Vår populära och rymliga kompakt-SUV KONA electric har en imponerande räckvidd på upp till 449 km. Som alltid med 5 års garanti utan kilometerbegränsning och 8 års garanti på batteriet, eller upp till 160 000 km.
Se utbudet och sammansättningsmöjligheterna på Hyundais hemsida, klicka på knappen under. Börja med att välja mellan 39,2 kWh eller 64 kWh elmotor.

Elbil för alla

Den smarta och moderna designen på KONA electric fångar ögat och får beundrande blickar. KONA electric är elbilen för alla som inte vill kompromissa med storlek och räckvidd.
Plats till allt - det finns utrymme för både fem passagerare och allt ni behöver ta med er. Med ett bagageutrymme på 332 liter (VDA) och hela 1 114 liter, om du fäller ner båda sätena. Flexibel och rymlig.
Privatleasing från 3 795 kr/mån!
Ring oss för mer info på 026-10 04 78 eller maila oss här!
​​​​​​​
  • kona-electric-dragkrok-cykel-2
  • kona-electric-dragkrok-cykel
  • kona-electric-dragkrok-slap

Nyhet: KONA electric med möjlighet för dragkrok

Med dragkrok till KONA electric får du möjlighet att koppla släp eller liknande på dragkroken och dra upp till 300 kg. Det ger även möjliget att sätta på en cykelhållare eller bagagebox (upp till 100 kg vertikalvikt). Praktiskt när du ska frakta stora och tunga saker.
Ring oss i dag för mer info
​​​​​​​026-10 04 00


Hyundai i10!

Nu är den här!

Ny fräsch design och smarta inredningdetaljer, dessutom med klassledande säkerhetsutrustning som standard!
En ännu mer bränsleekonomisk motor samt tillvalsmöjlighet för automatisk växellåda, Blue Link och läcker komfortutrustning.

En tuff ny look

Elegant svepande linjer och muskulösa kontraster – den dynamiska looken gör helt nya i10 till en bil som fångar ögat direkt. Strålkastarnas utpräglade djupverkan och den breda, svartlackade grillen ger fronten en verkligt sportig look. Och den nya eleganta kupén välkomnar dig med fräscha mönster, nya texturer och det senaste inom multimediateknik.

Uppgraderad motor och växellåda

Nya Hyundai i10 kommer med en helt ny 1.0-motor som har en ännu bättre bränsleekonomi och därmed lägre CO2-utsläpp än den tidigare. Nu kommer i10 även med en automatiserad manuell växellåda som kan betraktas som ett mellanting mellan en manuell och en automatisk växellåda.

Hyundai KONA Hybrid

Privatleasing från 3 395 kr/mån!
Kontakta oss för mer info om
Hyundai KONA Hybrid!
Boka provkörning, prata ev inbyte
​​​​​​​& förmånlig privatleasing.
Ring oss på telefon 026-10 04 78!

Kaxig och cool - nya KONA Hybrid är här

Det senaste tillskottet i KONA-familjen använder el för att du ska komma längre per liter bensin. Och det gör den utan att du behöver ladda något batteri eller ändra dina körvanor! Helt nya KONA Hybrid är utrustad både med en förbränningsmotor och en elmotor som genom sitt effektiva samarbete minskar bränsleförbrukningen och sänker utsläppen.

Tuff design

Kaxig och unik! Helt nya KONA hybrid har en prisbelönt design som starkt bidragit till den succé som KONA blivit. Med sina mjukt välvda linjer och eleganta former, har helt nya KONA hybrid en uttrycksfull look vilken vinkel man än betraktar den ur.

Vad är en hybrid för något?

Helt nya KONA hybrid tar bränslesnålhet till en ny nivå genom att vara utrustad både med en förbränningsmotor och en elmotor – s.k. ”parallellhybrid-drivning”. Med assistans av ett kraftfullt litiumjon-polymerbatteri samarbetar motorerna för att sänka utsläppen och levererar samtidigt en helt enastående bränsleekonomi. Beroende på den aktuella körsituationen, växlar hybriddrivningen mjukt och smidigt över mellan förbränningsmotorn och elmotorn helt automatiskt – ibland drivs bilen av båda motorerna samtidigt. Och som en del av bromsenergiåtervinningssystemet, hjälper elmotorn också till med att bromsa bilen och att ladda batteriet, så att du slipper.

Hyundai IONIQ!

Nya IONIQ plug-in hybrid:

Det bästa av två världar
Upplev det bästa av två världar: elektricitet när du önskar, bensin när du behöver.  Räckvidd upp till 52 km (WLTP) på 100% el och imponerande låga 26g CO2-utsläpp. Nya IONIQ plug-in hybrid är uppkopplad mot Blue Link® och bättre än någonsin!​​​
Privatleasing från 3595:-/mån

Nya IONIQ electric:

Lång räckvidd och Blue Link®-uppkoppling
Nya IONIQ electric är uppgraderad med ett större batteri med hög effektivitet, och har en räckvidd på upp till hela 311 km (WLTP) helt utan CO2-utsläpp. Med nya Blue Link®-appen håller du dig dessutom ständigt uppkopplad mot din bil.

Just nu: Privatleasing för endast 3495:-/mån* t.o.m. 30/11-20
Nya fordon

Hyundai

Hyundai i10

Hyundai i20​​​​​​​

Hyundai i30

Hyundai i30 Kombi​​​​​​​

Hyundai i30 N​​​​​​​​​​​​​​

Hyundai IONIQ hybrid

Hyundai IONIQ plug-in

Hyundai IONIQ electric

Hyundai Kona​​​​​​​

Hyundai Kona electric​​​​​​​

Hyundai KONA hybrid


Hyundai TUCSON

Hyundai Santa Fe

Hyundai NEXO


Är du intresserad av Hyunadi?

Kontakta oss så hjälper vi dig, ring oss i dag på telefon 026-10 04 78.
För att komma till Hyundais hemsida, klicka här!