Bilhall  Mån - Fre 09.00 - 18.00, lör 10.00-14.00 |  ​​​​​Verkstad: Mån - Fre 07.00 - 17.00 
Bilförsäljning: 026-100478 | Bilverkstad: 026-100470 / 026-100471 | Rekond: 026-100474

Boka din provkörning av

NYA Hyundai TUCSON & SANTA FE

via telefon 026-10 04 00


Vår anläggning är stor & rymlig, här behöver ingen trängas.

Vi har hadsprit & toalett i direkt anslutning till entrén.
Tillhör du riskgrupp? Vi erbjuder privat bilvisning!
​​​​​​​Endast förbokade tider via telefon 026-10 04 78


Tucson - Tucson Hybrid - Tucson Plug-in Hybrid

Säkerhet som standard

Som standard har nya TUCSON sju airbags, inklusive en helt ny mellan bilens framsäten, automatisk nödbroms med detektering av fordon, fotgängare och cyklister, eCall och aktiv filhållningsassistans. Vill du kan du välja till ännu fler avancerade säkerhetsfunktioner.

Dynamisk och innovativ

Nya TUCSON utstrålar kraft, elegans och dynamik. Bilen är full med intressanta detaljer, bland annat helt nya parametriska signaturljus som lyfter den yttre designen. Invändigt har kupén fått en renare och mer minimalistisk look.

Revolutionerande design

Nya TUCSON har revolutionerande design, flera olika elektrifierade drivlinor, massor av säkerhetsutrustning och avancerad teknologi.

Nya drivlinor

Nya TUCSON kommer med mildhybrid som standard, och som något helt nytt kommer du också kunna välja mellan hybrid och plug-in hybrid. Först ut är hybriden. Plug-in hybrid lanseras först senare.
Ring oss i dag på tfn. 026-10 04 00!

NYA Hyundai SANTA FE

Välkommen på Sverigepremiär 22-24 januari!

SANTA FE - SANTA FE Hybrid - SANTA FE Plug-in Hybrid

En 7-sitsig SUV i lyxförpackning

SANTA FE är vår största och lyxigaste SUV med fyrhjulsdrift som standard och plats för sju personer. Nu har den fått en helt ny design vilket innebär ännu mer plats, komfort, teknologi, säkerhet – och lyx. Nya SANTA FE kommer att lanseras i Sverige som diesel, hybrid och plug-in hybrid.

Skyddar dig och din kära

Nya SANTA FE erbjuder säkerhet för alla passagerare. Som standard får du funktioner som adaptiv farthållare, dödavinkelvarnare, automatisk nödbroms med detektering av fotgängare, fordon och cyklister och eCall.

Nya uppkopplingsmöjligheter

Nya SANTA FE har uppgraderats med den allra senaste teknologin. Den nya 10.25” stora pekskärmen ger dig tillgång till BlueLink® som gör det möjligt att styra många av bilens funktioner direkt från din smartphone.
Mer om uppkoppling

Mer uppkopplad än någonsin

I helt nya TUCSON kan du använda funktioner som Apple CarPlay™. Den stora 10.25” pekskärmen ger dig tillgång till BlueLink® som låter dig styra flera olika funktioner i bilen.

Lyxig design

Den nya looken är kraftfull och elegant med större frontgrill, T-formade LED-varselljus och mycket mer. Den nya instrumenteringen och mittkonsolen ger passageraren fram en känsla av att befinna sig i ett bekvämt vardagsrum – med intuitiva funktioner precis vid fingertopparna. Vill du höja exklusiviteten ytterligare ett snäpp kan du köpa till ett Lyxpaket.

Elektrifierade drivlinor

Nya SANTA FE kommer som diesel, hybrid och plug-in hybrid. De elektrifierade drivlinorna kombineras med en 1.6 liters T-GDi bensinmotor med 230 eller 265 hk. Diesel-modellen har en 2.2 liters motor med 200 hk. Fyrhjulsdrift är standard för bästa möjliga köregenskaper i alla väder

En fängslande kupé

Nya SANTA FE är härlig att stiga in i och svår att lämna. Det elmanövrerade förarsätet kan nämligen fås med 8-punktsinställning och minnesfunktion, så att du alltid hittar din ultimata körposition oavsett om någon annan har kört bilen.
Ring oss i dag på tfn. 026-10 04 00!

NYA Hyundai i20

Hyundai i20, Bättre än någonsin

Som människor vill vi ta vara på varje ögonblick, inte minst i den tekniska utvecklingen. Hyundai skapar nya tekniska lösningar och säkerhetsfunktioner så att du kan njuta av varje ögonblick. Därför är helt nya i20 utrustad med den senaste tekniken, inklusive effektiva motorer och klassledande säkerhets- och uppkopplingsfunktioner.

Även som mildhybrid

Som något helt nytt finns nya i20 som mildhybrid. En mildhybrid har en klassisk förbränningsmotor och en elmotor som hjälper förbränningsmotorn vid acceleration. Med ett 48V litiumjonbatteri arbetar motorerna tillsammans för att ge bättre bränsleekonomi och mindre koldioxidutsläpp under körning. En mildhybrid kan inte laddas med kabel, men batteriet laddas under körning.

Helt ny design

Dynamisk, distinkt, sensuell och sportig. Helt nya i20 sätter en helt ny standard i klassen med sin revolutionerande design. Det sportiga utseendet kombinerat med en rad spännande interiöralternativ gör i20 till den perfekta bilen!

Klassledande säkerhet

Helt nya i20 erbjuder imponerande säkerhetsfunktioner för en ännu tryggare och säkrare åktur. I samband med den nya modellen har så många som åtta nya säkerhetsfunktioner blivit tillgängliga, t.ex. navigationsbaserad adaptiv farthållare, utökad automatisk nödbromsning och aktiv skyltigenkänning.

Utökad komfort & klassens bästa uppkoppling

Större och bättre än någonsin! Du kommer snabbt att vänja dig vid den extra komforten i helt nya i20. Du får lite mer av allt. Mer komfort, mer plats, mer körglädje.
​​​​​​​
Som något nytt erbjuds BlueLink® för Hyundai i20. Via en app kan du styra flertalet olika funktioner - även om du inte är i närheten av bilen. Du kan t.ex. låsa din helt nya i20 om du glömde det. Dessutom får du tillgång till information om var bilen är parkerad, bränslenivå och mycket mer. En annan nyhet är trådlös Apple CarPlay™. Slipp att krångla med sladdar för att komma åt dina favoritappar.
Ring oss i dag på tfn. 026-10 04 00!

NYA Hyundai i30

Mildhybrid

Som något helt nytt kommer nya i30 med mildhybrid som standard. En mildhybrid har en klassisk förbränningsmotor och en elmotor som hjälper förbränningsmotorn vid acceleration. Med ett 48V litiumjonbatteri arbetar motorerna tillsammans för att ge bättre bränsleekonomi och mindre koldioxidutsläpp under körning. En mildhybrid kan inte laddas med kabel, men batteriet laddas under körning.

Säkerhetsutrustning

Nya i30 är fylld med säkerhetsutrustning som standard. Bland annat har den automatisk nödbroms, helljusassistans, trötthetsvarnare och filhållningsassistans. Dessutom finns fyra nya säkerhetssystem i vårt nya förarassistanspaket.

Nya Hyundai i30, ännu bättre!

Den praktiska och populära familjebilen har uppgraderats med möjlighet till ännu fler hästkrafter, nya uppkopplings- och säkerhetsfunktioner samt en uppgraderad kupé och exteriör. Som något helt nytt kommer nya i30 med mildhybrid som standard.

Design

Det första som fångar blicken med nya i30 är den helt nya frontgrillen, den distinkta LED-belysningen och de nya dimljusen, vilket gör det omöjligt att låta bilen passera obemärkt. Baksidan har också ny design med kromdetaljer och nya LED kombinationsbakljus (beroende på version). Gör dig redo för långa blickar på nya i30.

Uppkoppling

Njut av funktioner som Apple CarPlay™ och Hyundai Live Services. Som något helt nytt erbjuds den uppdaterade BlueLink® till nya i30. Via en app kan du styra flertalet olika funktioner på bilen. Dessutom får du tillgång till information om var bilen är parkerad, bränslenivå och mycket mer.
Ring oss i dag på tfn. 026-10 04 00!

Hyundai - kommande nyheter 2021

Hyundai IONIQ 5

Med IONIQ 5 blir framtidens elektriska drivkraft verklighet direkt. Vår kompromisslösa elektriska CUV (crossover-SUV) låter dig ta kontrollen över ditt liv och påverka ditt avtryck på världen.
IONIQ 5: Blixtsnabb uppladdning - Hållbarhet - Teknologi

Hyundai BAYON

Helt nya BAYON är en kompakt SUV med rymlig interiör. Under den helt nya SUV-inspirerade designen hittar du en kompakt och praktisk crossover, perfekt för storstadsälskaren som vill ha en bil som både är bekväm och elegant.
BAYON: Designad för att sticka ut - dynamisk & effektiv

Sofistikerad, areodynamisk design
Hyundai IONIQ electric

Hyundai IONIQ electric är uppgraderad med en rad nya designelement som förstärker bilens sofistikerade utseende.
Kraftfulla LED-strålkastare och ny frontgrill med datorstyrda luftventiler som öppnas och stängs automatiskt för ännu bättre aerodynamik.

*Prisexempel är baserat på 36 mån leasing, månadskostnader inkl. moms exkl. uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta. Max körsträcka 1 000 mil/år, övermil debiteras. Service ingår under avtalstiden max 4 500 mil. Klimatbonus avdragen i månadspriset. Sedvanlig kreditprövning sker. 

​​​​​​​

Privatleasing av
​​​​​​​Hyundai IONIQ electric

Välbefinnandet främjar körglädjen brukar vi säga, och med Hyundai Privatleasing kan du luta dig tillbaka och njuta av bilfärden med familjen i en bil från Hyundai. Du slipper oroa dig över dyra billån, oväntade servicekostnader och en irriterande värdeminskning när det är dags att sälja bilen. Kort sagt: Unna dig Hyundai Privatleasing så kan du alltid hitta precis den bil som passar dig och dina behov bäst.

Ring oss i dag på
​​​​​​​telefon 026-10 04 00!


Hyundai KONA electric

Bygg din egen KONA electric

Vår populära och rymliga kompakt-SUV KONA electric har en imponerande räckvidd på upp till 449 km. Som alltid med 5 års garanti utan kilometerbegränsning och 8 års garanti på batteriet, eller upp till 160 000 km.
Se utbudet och sammansättningsmöjligheterna på Hyundais hemsida, klicka på knappen under. Börja med att välja mellan 39,2 kWh eller 64 kWh elmotor.

Elbil för alla

Den smarta och moderna designen på KONA electric fångar ögat och får beundrande blickar. KONA electric är elbilen för alla som inte vill kompromissa med storlek och räckvidd.
Plats till allt - det finns utrymme för både fem passagerare och allt ni behöver ta med er. Med ett bagageutrymme på 332 liter (VDA) och hela 1 114 liter, om du fäller ner båda sätena. Flexibel och rymlig.
Privatleasing från 3 795 kr/mån!
Ring oss för mer info på 026-10 04 78 eller maila oss här!
​​​​​​​
  • kona-electric-dragkrok-cykel-2
  • kona-electric-dragkrok-cykel
  • kona-electric-dragkrok-slap

Nyhet: KONA electric med möjlighet för dragkrok

Med dragkrok till KONA electric får du möjlighet att koppla släp eller liknande på dragkroken och dra upp till 300 kg. Det ger även möjliget att sätta på en cykelhållare eller bagagebox (upp till 100 kg vertikalvikt). Praktiskt när du ska frakta stora och tunga saker.
Ring oss i dag för mer info
​​​​​​​026-10 04 00


Hyundai i10!

Nu är den här!

Ny fräsch design och smarta inredningdetaljer, dessutom med klassledande säkerhetsutrustning som standard!
En ännu mer bränsleekonomisk motor samt tillvalsmöjlighet för automatisk växellåda, Blue Link och läcker komfortutrustning.

En tuff ny look

Elegant svepande linjer och muskulösa kontraster – den dynamiska looken gör helt nya i10 till en bil som fångar ögat direkt. Strålkastarnas utpräglade djupverkan och den breda, svartlackade grillen ger fronten en verkligt sportig look. Och den nya eleganta kupén välkomnar dig med fräscha mönster, nya texturer och det senaste inom multimediateknik.

Uppgraderad motor och växellåda

Nya Hyundai i10 kommer med en helt ny 1.0-motor som har en ännu bättre bränsleekonomi och därmed lägre CO2-utsläpp än den tidigare. Nu kommer i10 även med en automatiserad manuell växellåda som kan betraktas som ett mellanting mellan en manuell och en automatisk växellåda.

Hyundai KONA Hybrid

Privatleasing från 3 395 kr/mån!
Kontakta oss för mer info om
Hyundai KONA Hybrid!
Boka provkörning, prata ev inbyte
​​​​​​​& förmånlig privatleasing.
Ring oss på telefon 026-10 04 78!

Kaxig och cool - nya KONA Hybrid är här

Det senaste tillskottet i KONA-familjen använder el för att du ska komma längre per liter bensin. Och det gör den utan att du behöver ladda något batteri eller ändra dina körvanor! Helt nya KONA Hybrid är utrustad både med en förbränningsmotor och en elmotor som genom sitt effektiva samarbete minskar bränsleförbrukningen och sänker utsläppen.

Tuff design

Kaxig och unik! Helt nya KONA hybrid har en prisbelönt design som starkt bidragit till den succé som KONA blivit. Med sina mjukt välvda linjer och eleganta former, har helt nya KONA hybrid en uttrycksfull look vilken vinkel man än betraktar den ur.

Vad är en hybrid för något?

Helt nya KONA hybrid tar bränslesnålhet till en ny nivå genom att vara utrustad både med en förbränningsmotor och en elmotor – s.k. ”parallellhybrid-drivning”. Med assistans av ett kraftfullt litiumjon-polymerbatteri samarbetar motorerna för att sänka utsläppen och levererar samtidigt en helt enastående bränsleekonomi. Beroende på den aktuella körsituationen, växlar hybriddrivningen mjukt och smidigt över mellan förbränningsmotorn och elmotorn helt automatiskt – ibland drivs bilen av båda motorerna samtidigt. Och som en del av bromsenergiåtervinningssystemet, hjälper elmotorn också till med att bromsa bilen och att ladda batteriet, så att du slipper.

Hyundai IONIQ!

Nya IONIQ plug-in hybrid:

Det bästa av två världar
Upplev det bästa av två världar: elektricitet när du önskar, bensin när du behöver.  Räckvidd upp till 52 km (WLTP) på 100% el och imponerande låga 26g CO2-utsläpp. Nya IONIQ plug-in hybrid är uppkopplad mot Blue Link® och bättre än någonsin!​​​
Privatleasing från 3595:-/mån

Nya IONIQ electric:

Lång räckvidd och Blue Link®-uppkoppling
Nya IONIQ electric är uppgraderad med ett större batteri med hög effektivitet, och har en räckvidd på upp till hela 311 km (WLTP) helt utan CO2-utsläpp. Med nya Blue Link®-appen håller du dig dessutom ständigt uppkopplad mot din bil.
Nya fordon

Hyundai

Hyundai i10

Hyundai i20​​​​​​​

Hyundai i30

Hyundai i30 Kombi​​​​​​​

Hyundai i30 N​​​​​​​​​​​​​​

Hyundai IONIQ hybrid

Hyundai IONIQ plug-in

Hyundai IONIQ electric

Hyundai Kona​​​​​​​

Hyundai Kona electric​​​​​​​

Hyundai KONA hybrid


Hyundai TUCSON

Hyundai Santa Fe

Hyundai NEXO


Är du intresserad av Hyunadi?

Kontakta oss så hjälper vi dig, ring oss i dag på telefon 026-10 04 78.
För att komma till Hyundais hemsida, klicka här!