Bilhall  Mån - Fre 09.00 - 18.00, Lör 10.00 - 14.00 |  ​​​​​Verkstad: Mån - Fre 07.00 - 16.00 
Bilförsäljning: 026-100478Bilverkstad: 026-100470 / 026-100471 / 026-100472 | Rekond: 026-100474

Ring oss i dag på telefon 026-10 04 00!

NYA Hyundai KONA-familjen

Boka provkörning via telefon 026-10 04 00

KONA Electric är den perfekta kombinationen av en praktisk SUV och en innovativ elbil. Elegant design med karaktäristisk sluten front möter ett rymligt inre med gott om plats för både bagage och passagerare. Du kan välja mellan två olika batteripaket beroende på ditt körbehov: Standard Range med upp till 305 km räckvidd eller Long Range Performance med upp till hela 484 km räckvidd. Båda versionerna har 8” pekskärm, eluppvärmda framsäten och blixtsnabb respons.
Ring oss för mer info 
Boka provkörning via
026-10 04 00

NYA Hyundai KONA Hybrid

Nya KONA Hybrid är byggd för att ge dig både fantastisk körglädje, bättre bränsleekonomi och lägre koldioxidutsläpp. Det är en bekväm SUV med kaxig design som drivs av en bensinmotor med direktinsprutning och en batteridriven elmotor. En kraftfull kombination som ger dig ett maximalt vridmoment på 265 Nm.
Ring oss för mer info 
Boka provkörning via
026-10 04 00

NYA Hyundai KONA

Nya KONA är en härlig SUV med hög in- och urstigning som ger perfekt överblick över trafiken. De kraftfulla linjerna, nya LED-strålkastarna med eleganta varselljus och uppseendeväckande aluminiumfälgarna väcker starkt habegär. Finns med effektiv turbobensinmotor, eller även som bränsleekonomisk diesel mildhybrid.
Ring oss för mer info 
Boka provkörning via
026-10 04 00

NYA Hyundai KONA N Line

För första gången finns KONA i N Line-modell. En sportig variant som drivs av en turbobensinmotor med direktinsprutning. Stora luftintag framtill, karaktäristisk N Line frontgrill med integrerad N Line-logo och sportiga 18” aluminiumfälgar drar blickarna till sig.
Ring oss för mer info 
Boka provkörning via
026-10 04 00

Boka din provkörning av

NYA Hyundai TUCSON & SANTA FE

via telefon 026-10 04 00​​​​​​​


Tucson - Tucson Hybrid - Tucson Plug-in Hybrid

Säkerhet som standard

Som standard har nya TUCSON sju airbags, inklusive en helt ny mellan bilens framsäten, automatisk nödbroms med detektering av fordon, fotgängare och cyklister, eCall och aktiv filhållningsassistans. Vill du kan du välja till ännu fler avancerade säkerhetsfunktioner.

Dynamisk och innovativ

Nya TUCSON utstrålar kraft, elegans och dynamik. Bilen är full med intressanta detaljer, bland annat helt nya parametriska signaturljus som lyfter den yttre designen. Invändigt har kupén fått en renare och mer minimalistisk look.

Revolutionerande design

Nya TUCSON har revolutionerande design, flera olika elektrifierade drivlinor, massor av säkerhetsutrustning och avancerad teknologi.

Nya drivlinor

Nya TUCSON kommer med mildhybrid som standard, och som något helt nytt kommer du också kunna välja mellan hybrid och plug-in hybrid. Först ut är hybriden. Plug-in hybrid lanseras först senare.

NYA Hyundai SANTA FE

SANTA FE - SANTA FE Hybrid - SANTA FE Plug-in Hybrid

En 7-sitsig SUV i lyxförpackning

SANTA FE är vår största och lyxigaste SUV med fyrhjulsdrift som standard och plats för sju personer. Nu har den fått en helt ny design vilket innebär ännu mer plats, komfort, teknologi, säkerhet – och lyx. Nya SANTA FE kommer att lanseras i Sverige som diesel, hybrid och plug-in hybrid.

Skyddar dig och din kära

Nya SANTA FE erbjuder säkerhet för alla passagerare. Som standard får du funktioner som adaptiv farthållare, dödavinkelvarnare, automatisk nödbroms med detektering av fotgängare, fordon och cyklister och eCall.

Nya uppkopplingsmöjligheter

Nya SANTA FE har uppgraderats med den allra senaste teknologin. Den nya 10.25” stora pekskärmen ger dig tillgång till BlueLink® som gör det möjligt att styra många av bilens funktioner direkt från din smartphone.
Mer om uppkoppling

Mer uppkopplad än någonsin

I helt nya TUCSON kan du använda funktioner som Apple CarPlay™. Den stora 10.25” pekskärmen ger dig tillgång till BlueLink® som låter dig styra flera olika funktioner i bilen.

Lyxig design

Den nya looken är kraftfull och elegant med större frontgrill, T-formade LED-varselljus och mycket mer. Den nya instrumenteringen och mittkonsolen ger passageraren fram en känsla av att befinna sig i ett bekvämt vardagsrum – med intuitiva funktioner precis vid fingertopparna. Vill du höja exklusiviteten ytterligare ett snäpp kan du köpa till ett Lyxpaket.

Elektrifierade drivlinor

Nya SANTA FE kommer som diesel, hybrid och plug-in hybrid. De elektrifierade drivlinorna kombineras med en 1.6 liters T-GDi bensinmotor med 230 eller 265 hk. Diesel-modellen har en 2.2 liters motor med 200 hk. Fyrhjulsdrift är standard för bästa möjliga köregenskaper i alla väder

En fängslande kupé

Nya SANTA FE är härlig att stiga in i och svår att lämna. Det elmanövrerade förarsätet kan nämligen fås med 8-punktsinställning och minnesfunktion, så att du alltid hittar din ultimata körposition oavsett om någon annan har kört bilen.

NYA Hyundai i20

Hyundai i20, Bättre än någonsin

Som människor vill vi ta vara på varje ögonblick, inte minst i den tekniska utvecklingen. Hyundai skapar nya tekniska lösningar och säkerhetsfunktioner så att du kan njuta av varje ögonblick. Därför är helt nya i20 utrustad med den senaste tekniken, inklusive effektiva motorer och klassledande säkerhets- och uppkopplingsfunktioner.

Även som mildhybrid

Som något helt nytt finns nya i20 som mildhybrid. En mildhybrid har en klassisk förbränningsmotor och en elmotor som hjälper förbränningsmotorn vid acceleration. Med ett 48V litiumjonbatteri arbetar motorerna tillsammans för att ge bättre bränsleekonomi och mindre koldioxidutsläpp under körning. En mildhybrid kan inte laddas med kabel, men batteriet laddas under körning.

Helt ny design

Dynamisk, distinkt, sensuell och sportig. Helt nya i20 sätter en helt ny standard i klassen med sin revolutionerande design. Det sportiga utseendet kombinerat med en rad spännande interiöralternativ gör i20 till den perfekta bilen!

Klassledande säkerhet

Helt nya i20 erbjuder imponerande säkerhetsfunktioner för en ännu tryggare och säkrare åktur. I samband med den nya modellen har så många som åtta nya säkerhetsfunktioner blivit tillgängliga, t.ex. navigationsbaserad adaptiv farthållare, utökad automatisk nödbromsning och aktiv skyltigenkänning.

Utökad komfort & klassens bästa uppkoppling

Större och bättre än någonsin! Du kommer snabbt att vänja dig vid den extra komforten i helt nya i20. Du får lite mer av allt. Mer komfort, mer plats, mer körglädje.
​​​​​​​
Som något nytt erbjuds BlueLink® för Hyundai i20. Via en app kan du styra flertalet olika funktioner - även om du inte är i närheten av bilen. Du kan t.ex. låsa din helt nya i20 om du glömde det. Dessutom får du tillgång till information om var bilen är parkerad, bränslenivå och mycket mer. En annan nyhet är trådlös Apple CarPlay™. Slipp att krångla med sladdar för att komma åt dina favoritappar.

NYA Hyundai i30

Mildhybrid

Som något helt nytt kommer nya i30 med mildhybrid som standard. En mildhybrid har en klassisk förbränningsmotor och en elmotor som hjälper förbränningsmotorn vid acceleration. Med ett 48V litiumjonbatteri arbetar motorerna tillsammans för att ge bättre bränsleekonomi och mindre koldioxidutsläpp under körning. En mildhybrid kan inte laddas med kabel, men batteriet laddas under körning.

Säkerhetsutrustning

Nya i30 är fylld med säkerhetsutrustning som standard. Bland annat har den automatisk nödbroms, helljusassistans, trötthetsvarnare och filhållningsassistans. Dessutom finns fyra nya säkerhetssystem i vårt nya förarassistanspaket.

Nya Hyundai i30, ännu bättre!

Den praktiska och populära familjebilen har uppgraderats med möjlighet till ännu fler hästkrafter, nya uppkopplings- och säkerhetsfunktioner samt en uppgraderad kupé och exteriör. Som något helt nytt kommer nya i30 med mildhybrid som standard.

Design

Det första som fångar blicken med nya i30 är den helt nya frontgrillen, den distinkta LED-belysningen och de nya dimljusen, vilket gör det omöjligt att låta bilen passera obemärkt. Baksidan har också ny design med kromdetaljer och nya LED kombinationsbakljus (beroende på version). Gör dig redo för långa blickar på nya i30.

Uppkoppling

Njut av funktioner som Apple CarPlay™ och Hyundai Live Services. Som något helt nytt erbjuds den uppdaterade BlueLink® till nya i30. Via en app kan du styra flertalet olika funktioner på bilen. Dessutom får du tillgång till information om var bilen är parkerad, bränslenivå och mycket mer.

  • kona-electric-dragkrok-cykel-2
  • kona-electric-dragkrok-cykel
  • kona-electric-dragkrok-slap

Nyhet: KONA electric med möjlighet för dragkrok

Med dragkrok till KONA electric får du möjlighet att koppla släp eller liknande på dragkroken och dra upp till 300 kg. Det ger även möjliget att sätta på en cykelhållare eller bagagebox (upp till 100 kg vertikalvikt). Praktiskt när du ska frakta stora och tunga saker.
Ring oss i dag för mer info​​​​​​​
​​​​​​​
026-10 04 00

Hyundai i10!

Nu är den här!

Ny fräsch design och smarta inredningdetaljer, dessutom med klassledande säkerhetsutrustning som standard!
En ännu mer bränsleekonomisk motor samt tillvalsmöjlighet för automatisk växellåda, Blue Link och läcker komfortutrustning.

En tuff ny look

Elegant svepande linjer och muskulösa kontraster – den dynamiska looken gör helt nya i10 till en bil som fångar ögat direkt. Strålkastarnas utpräglade djupverkan och den breda, svartlackade grillen ger fronten en verkligt sportig look. Och den nya eleganta kupén välkomnar dig med fräscha mönster, nya texturer och det senaste inom multimediateknik.

Uppgraderad motor och växellåda

Nya Hyundai i10 kommer med en helt ny 1.0-motor som har en ännu bättre bränsleekonomi och därmed lägre CO2-utsläpp än den tidigare. Nu kommer i10 även med en automatiserad manuell växellåda som kan betraktas som ett mellanting mellan en manuell och en automatisk växellåda.

Nya fordon

Hyundai

Hyundai i10

Hyundai i20​​​​​​​

Hyundai i30

Hyundai i30 N​​​​​​​​​​​​​​

Hyundai Kona electric​​​​​​​

Hyundai KONA hybrid


Hyundai Kona​​​​​​​

Hyundai TUCSON

Hyundai Santa Fe

Hyundai BAYON

Hyundai IONIQ 5